Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, 14 Şubat’ta akut solunum yetmezliği teşhisiyle kaldırıldığı Roma’daki Gemelli Hastanesi’nden 5 hafta sonra taburcu edildi.
PAPA HASTANE BALKONUNDAN KALABALIĞI SELAMLADI
Taburcu edilmeden önce hastanenin balkonuna çıkan Papa, bahçede kendisini bekleyen kalabalığı selamladı. Tekerlekli sandalyeyle balkona çıkan Papa’nın yüzünün şiş olduğu ve nefes almakta zorlandığı görüldü. Kısa bir konuşma yapan Papa, destekleri için kalabalığa teşekkür etti.
VATİKAN’A ALKIŞLARLA UĞURLANDI
Hastaneden konvoy eşliğinde çıkan Papa Francis, bölge sakinleri tarafından alkışlarla Vatikan’a uğurlandı. Vatikan yetkilileri, Papa’nın dinlenmeye devam edeceğini açıkladı.
PAPA’NIN TAM İYİLEŞMESİ UZUN SÜRECEK
Doktorlar, Papa Francis’in yaşlı vücudunun tamamen iyileşmesinin uzun zaman alacağını ve Vatikan’da en az 2 ay daha dinlenmesi gerektiğini belirtti.
İsrail lanetlendi! Vanlılar, Gazze için yürüdü
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.