İsrail ile Hamas arasında varılan ateşkes anlaşması sürerken, bölgede hedef alınan binaların enkazında arama çalışmaları devam ediyor.
Filistin Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte enkazdan 42 sivilin cansız bedeninin çıkarıldığını ve ateşkesten önceki saldırılarda yaralanan 1 Filistinlinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
Ayrıca, hastanelere 9 yaralı sevk edildiği bildirildi. Bu gelişmelerin ardından, İsrail’in Gazze Şeridi’ne 7 Ekim 2023’te başlattığı saldırılarda toplam can kaybı 47 bin 460’a, yaralı sayısı ise 111 bin 580’e yükseldi.
AL-ZAHRA KENTİ GÖRÜNTÜLENDİ
İsrail’in Netzarim Koridoru’ndan çekilmesinin ardından Gazze’nin kuzeyine dönen Filistinliler, Al-Zahra kentinde büyük yıkımla karşılaştı. Bölgedeki tahribat, sivillerin yaşamını zorlaştırıyor.
Kimlik bilgilerini satan panelcilere operasyon: Çok sayıda gözaltı var
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.