İmsak Vakti a 02:00
Van KAPALI 18°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Şişli’de 34 yaşındaki Bahar Aksu, sabah saatlerinde çalıştığı otele giderken eski eşi Rüstem Elibol ve yanındaki kişiler tarafından sokak ortasında kaçırılmak istendi. Direnen genç kadın, eski eşi tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti. Olay sonrası kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

ZANLILAR SİLİVRİ VE KAĞITHANE’DE YAKALANDI

Yapılan çalışmalar sonucu olayda kullanılan araçla birlikte üç şüpheli Silivri çıkışında polis ekipleri tarafından yakalandı. Cinayet zanlısı Rüstem Elibol’un ise Kağıthane’de gözaltına alındığı öğrenildi. Zanlıların yere yatırılarak gözaltına alındığı anlar kameraya yansıdı.

AW447499_05

CİNAYETLE İLGİLİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Bahar Aksu ve Rüstem Elibol’un 2019 yılında evlendikleri ve 2022 yılında boşandıkları, aralarında herhangi bir tedbir kararının bulunmadığı belirlendi. Aksu’nun 2020 yılında tehdit ve kasten yaralama suçlarından eski eşi hakkında iki ayrı şikâyet kaydı olduğu tespit edildi. Olay yerinde altı adet kovan bulunurken, Aksu’ya üç kurşunun isabet ettiği iddia edildi.

AW447499_06

4 ŞÜPHELİ ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ’NDE

Gözaltına alınan dört şüpheli, işlemleri yapılmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Çığlıkları sokağı inletti! Kaçırmaya çalıştıkları Bahar direnince böyle öldürdüler

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.