Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte Van’daki çarşı ve pazarlarda büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Kent genelinde birçok cadde, bayram alışverişi yapan vatandaşlarla dolup taşıyor.
TATLI VE ŞEKERLEME SATIŞLARINDA ARTIŞ
Özellikle tatlı ve şekerleme satan işletmelerde büyük hareketlilik dikkat çekiyor. Esnaflar, bayram öncesinde işlerin açıldığını belirterek, iftar sonrası da hizmet vermeye devam edeceklerini ifade etti.
FİYATLAR DEĞİŞKEN, ESNAF MEMNUN
Alışveriş yapan vatandaşlar, fiyatların değişkenlik gösterdiğini ancak bayramın coşkusunu yaşamak için ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını söyledi. Esnaflar ise artan hareketlilikten memnun olduklarını dile getirdi.
YEREL ESNAFTAN ALIŞVERİŞ ÇAĞRISI
Konuşan esnaf Zekeriya Yıldırım, bayram hareketliliğinin başladığını belirtti. Dükkanlarının önlerine satışa sundukları malzemeleri dizdiklerini ve geç saatlere kadar açık kalacaklarını söyleyen Yıldırım, “Bayram alışverişlerinde yerel esnafınızı destekleyin. Alışverişinizi zincir marketlerden değil, yerel esnaftan yapın” dedi.
BAYRAM ŞEKERİ TEZGAHLARA ÇIKTI
Bayram şekeri satışı yapan bir diğer esnaf ise bugün itibariyle tezgahlarını açtıklarını ve vatandaşları bayram alışverişi için beklediklerini belirtti. Bayram öncesi hareketliliğin son günlerde daha da artması bekleniyor.
İzmir’deki elektrik akımı faciasında gelişme! Aile davadan çekildi, tahliye edilenler var
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.