Sabah Vakti a 02:00
Van AÇIK 17°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

İpekyolu Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu, ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ kapsamında yıl boyunca gerçekleştirilen çalışmaların yer aldığı kapsamlı bir sergi düzenledi.

HALK EĞİTİM, TOPLUMA UFUK AÇIYOR

Serginin açılışında konuşan İpekyolu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Arif Yılmaz, halk eğitim merkezlerinin yalnızca kurs açan yerler değil, bireylerin kendilerini geliştirmelerine, ekonomik bağımsızlık kazanmalarına katkı sağlayan önemli kurumlar olduğunu vurguladı. Yılmaz, “Halk eğitim merkezleri toplumun her kesimine hitap eder. Eğitim ihtiyacı duyan, beceri kazanmak isteyen herkese imkan sunar. Özellikle kadınlarımızın el becerilerini geliştirerek üretim süreçlerine katılmalarını sağlıyoruz,” dedi.

AW464678_01

GİYİMDEN BİLİŞİME, ÇİNİDEN GELENEKSEL SANATLARA

Sergide, yıl boyunca açılan kurslarda ortaya konan eserler ziyaretçilerle buluşturuldu. Giyim, bilişim, çinicilik ve geleneksel sanatlar başta olmak üzere birçok alanda hazırlanan ürünler dikkat çekti. Sergideki eserlerin tamamı kursiyerlerin el emeği ve usta öğreticilerin rehberliğinde üretildi.

AW464678_02

KURSİYERLERDEN SERGİYE DAVET

Üç gün sürecek olan sergiye kursiyerler de yoğun ilgi gösterdi. El emeği ürünlerini sergileme fırsatı buldukları için memnuniyetlerini dile getiren kursiyerler, tüm Van halkını sergiye davet etti.

AW464678_03

YOĞUN KATILIM VE İLGİ

Yılsonu sergisine il ve ilçe şube müdürleri, usta öğreticiler, öğretmenler ve çok sayıda kursiyer katıldı. Etkinlik, halk eğitim faaliyetlerinin topluma kazandırdığı değeri bir kez daha gözler önüne serdi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Binlerce lira ceza verildi! Bayrama günler kala Van’daki marketlerde denetim yapıldı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.