İmsak Vakti a 02:00
Van AZ BULUTLU -2°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Afyonkarahisar’da özel bir klinikte meydana gelen olayda, 2 çocuk babası Mehmet Gündoğan hayatını kaybetti. 13 Ocak’ta yaşanan trajik olayda, umre hazırlığı yapan ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Gündoğan, grip şikayetiyle kent merkezindeki özel bir kliniğe başvurdu. Ancak burada herhangi bir tetkik yapılmadan kendisine sarı serum bağlandı. Serumun bitmesine yakın fenalaşan Gündoğan, nefes almakta güçlük çektiğini belirtti. Ancak iddialara göre, klinik çalışanları tarafından müdahale edilemedi.

AW380780_01

YAKLAŞIK 10 DAKİKA MÜDAHALE EDİLMEDİ

Yaklaşık 10 dakika boyunca müdahale edilmeyen Gündoğan’ın yanında bulunan arkadaşı durumu fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. Ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Gündoğan, yoğun bakıma alındı. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen 20 saat sonra hayatını kaybetti.

AW380780_02

7 SANIKLI DAVADA ŞOK GELİŞME: DOKTORUN DİPLOMASI İPTAL EDİLDİ

Olayın yaşandığı klinik hakkında ortaya atılan iddialar büyük yankı uyandırdı. Klinik ortaklarından birinin, daha önce ‘alkollü trafik kazası sonrası kan testi değiştirme’ suçlamasıyla yargılanan doktor Mert B. olduğu öne sürüldü. Afyonkarahisar 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde 7 sanıkla birlikte yargılanan Mert B.’nin doktorluk diploması mahkeme kararıyla iptal edildi.

AW380780_03

DİPLOMASI İPTAL EDİLEN DOKTOR KLİNİĞİ AÇTI VE TABELA OYUNU YAPTI

Mahkeme süreci devam ederken, Mert B.’nin devlet hastanesinden ilişiği kesildi. Ancak iddialara göre, diploma iptali sonrası Uydukent semtinde bir başka doktorla birlikte özel bir klinik açtı. İl Sağlık Müdürlüğü’ne yapılan şikayetler sonrası Mert B.’nin ismi klinik tabelasından silindi. Ancak skandal iddialara göre, diploması iptal edilmesine rağmen doktor unvanı ile klinikte çalışmaya devam etti.

AW380780_04

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Mehmet Gündoğan’ın ölümü sonrası klinik ve doktor hakkında açılan soruşturma devam ediyor. İl Sağlık Müdürlüğü olayla ilgili detaylı inceleme başlatırken, kamuoyunun gelişmeleri yakından takip ettiği belirtiliyor. Gündoğan’ın ailesi ise sorumluların en ağır cezayı almasını istiyor.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hayatta kalan yok! ABD’deki uçak kazasında detaylar belli oluyor

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.