DEM Parti heyetinden Pervin Buldan ve Asrın Hukuk Bürosu avukatlarından Faik Özgür Erol, terör örgütü PKK’nın cezaevinde bulunan elebaşı Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere İmralı Adası’na gitmek üzere yola çıktı.
BULDAN VE EROL İMRALI’YA HAREKET ETTİ
DEM Parti’nin İmralı Heyeti üyesi olan Pervin Buldan ile avukat Faik Özgür Erol’un, görüşme talebi doğrultusunda başlatılan resmi sürecin ardından adaya gitmek için harekete geçtiği öğrenildi.
GÖRÜŞMENİN DETAYLARI NETLİK KAZANACAK
kez gerçekleştirilecek olan görüşmenin detaylarına dair resmi açıklamanın, adadaki ziyaret sonrası yapılması bekleniyor. Abdullah Öcalan’ın uzun süredir avukat ve aile görüşmelerine izin verilmediği kamuoyuna yansımıştı.
Tedavi sürüyor! Sırrı Süreyya Önder’in son durumu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.