Aile dizisinde dikkatleri bir kez daha üzerine çeken Serenay Sarıkaya, evinin kapılarını açtı.
Bir süredir şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündemde olan Sarıkaya, yabancı bir derginin ekibini evinde ağırladı ve birbirinden özel pozlar verdi.
Çekim sırasında kendisine dair özel detayları da paylaşan Sarıkaya, evini çok sevdiğini ve evde zaman geçirmekten hoşlandığını söyledi.
“EVİM BENİM KABUĞUM”
Serenay Sarıkaya, İstanbul Boğazı’nın Avrupa Yakası’daki sahile kıyısı olan bir semtte bulunan, sığınağı olarak tanımladığı çatı katı dairesiyle ilgili; “Evim benim kabuğum ve kabuğumdayken kendimi güvende hissediyorum” dedi.
Serenay Sarıkaya’nın yatak odasının tavanındaki ayna da dikkat çekti. Sarıkaya’nın evinin tuvaleti de boydan boya aynalarla kaplı.
ensonhaber
DEM’li belediye ameliyat masasındaki 49 yaşındaki çalışanı işten çıkardı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.