Vansporlu futbolculardan ortak açıklama: Alacaklarımız ödenmiyor

Vansporlu futbolculardan ortak açıklama: Alacaklarımız ödenmiyor

Vanspor'da yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle ortak açıklama yapan futbolcular, alacaklarının ödenmediğini ve bu nedenle takımın moralinin kötü olduğunu açıkladı.


Tarih: 14.03.2024 07:25 Güncelleme: 14.03.2024 07:47

Vanspor'un son zamanlarda sıkça gündeme getirdiği maddi imkansızlıklar ve destek çağrıları sonrası, futbolcularda ortak bir açıklama yaptı.

 

Yapılan açıklamada Vanspor için destek çağrısında bulunan futbolcular, Sevgili Vanspor Taraftarları ve Değerli Basın Mensupları, Sezon başında şampiyonluk hedefiyle çıktığımız bu yolda maç, rakip ve koşul ayırt etmeksizin, biz futbolcular olarak elimizden gelenin en iyisini yapmak için mücadele ettik. Sorun değil çözüm odaklı olmayı tercih ettik. Ancak ligdeki konumumuz göz önünde bulundurulduğunda, Vanspor futbol takımı olarak maddi açıdan yeterli desteği arkamızda bulamadığımızı bildirmek isteriz. Feyat Başkanımızın ve yönetimin maddi açıdan gerekli mücadeleyi verdiğini görüyoruz. Ama bilindiği üzere, profesyonel sporda başarı, ve futbolcuların performansı, mali güvencelerle yakından ilgilidir. Bu nedenle, alacaklarımızın ödenmemesi, takım olarak moral motivasyonumuzu ciddi şekilde etkilemektedir. Bu sorunlar gelinen bu noktada somut bir çözüme henüz kavuşmamıştır. Şampiyonluk gibi büyük bir hedefe ulaşabilmek için tüm şehrin, her kesiminden insanın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi, elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyoruz. Bizler, Vanspor’un renklerini taşıyan ve bu formayı gururla giyen futbolcular olarak, bugüne kadar sahada elimizden gelenin en iyisini yapmak için çaba sarf ettik. Ancak biz futbolcuların daha iyi koşullarda performans gösterebilmesi için yaşadığımız mali sorunların bir an önce giderilmesi şampiyonluk yolunda önemli olduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız. Saygılarımızla, Vanspor FK Futbolcuları" ifadelerini kullandı.

 

vanspor

Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu