Van

Van'da ilk olma özellikleri taşıyan otel açıldı

Van'da 32 odası, 70 kişilik restoranı ve toplantı salonu ile yerle ve yabancı turist ağırlayacak Elite World Go açıldı.


Tarih: 28.05.2024 22:02

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, grubun doğduğu topraklar olan Van’da ikinci, zincirin ise 10’uncu otelinin açılışını gerçekleştirdi. Elite World GO Van Edremit’in açılışı Van ili ve Edremit ilçesi protokolü, Elite World Hotels & Resorts İcra Kurulu Başkanı Vedat Elik, Elite World Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, Elite World Hotels & Resorts CEO’su Orkun Petekçi, Süerler Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Süer katılımıyla yapıldı.

 

Zincirin franchise modeliyle büyüme stratejisi kapsamında, yatırımı Süerler Group tarafından yapılan otel, şehrin turizm ihtiyaçları dikkate alınarak hayata geçirildi. Toplam 32 odadan oluşan Elite World GO Van Edremit, güçlü teknolojik altyapı ile donatılan toplantı odalarıyla iş turizmi için bölgeye gelenlere uygun imkânlar sunarken, Elite Marin Restorant ile Türk mutfağının en özel deniz lezzetlerini bölge misafirleriyle buluşturmayı hedefliyor.

 

elite
Şehrivan

 

Ekonomik kategorideki konaklama ihtiyacını karşılayacak

 

Van Gölü manzarasına sahip odaları ile dikkat çeken otel, hem iş hem de tatil amaçlı konaklamalar için planlandı. Van şehri, Türkiye’nin turizmi çeşitlendirme kapsamında yapılan politikalarla iç pazardan daha fazla turist ağırlamayı hedeflerken, bölgeye yakınlığı nedeniyle İran gibi komşu ülkelerden gelen turistlerin de yoğun ilgisini çekiyor.

 

Elite World Hotels ile Resorts İcra Kurulu Başkanı Vedat Elik yaptığı konuşmada, "Elite World çatısı altında Van’daki ikinci, Elite World GO markamızla ise ilk otelimizi ülkemiz turizm sektörüne kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bölgenin ekonomik turizm ihtiyaçlarını göz önüne alarak oluşturduğumuz strateji kapsamında Van şehrindeki güvenilir yatırımlarıyla tanınan Süerler Group iş birliğiyle otelimizi açıyoruz. Bölge turizmine katkı sağlayacak otelimizin hem şehrimize hem de ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

Süerler Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Süer, "Van'ın ticari hayatına katkı sunan farklı alanlardaki yatırımlarımıza turizm sektöründe Elite World çatısı altında adım atıyoruz. Şık ve konforlu odaları, akıllı teknolojilerle donatılan altyapısı ve erişilebilir fiyat politikasıyla Elite World GO Van Edremit ile hem şehrimize gelecek yerli misafirlerimize hem de ülkemizi keşfedecek yabancı konuklarımıza ev konforunda rahatlık vadediyoruz" şeklinde konuştu.

 

elite world
Şehrivan

 

Van kahvaltısını otelleri aracılığıyla dünyaya tanıtıyor

 

Elite World, “Dünden Bugüne İz Bırakan Lezzetler: Van Kahvaltısı” projesiyle bölgenin kültürel mirası olan Van kahvaltısının tanıtımını üstlenerek ülkemiz turizmine de katkı bulunacak çalışmaları hayata geçiriyor.

 

Elite World zincirinin franchise iş modeli ile hem yurt içi hem de yurt dışında büyüme politikası kapsamında 10’uncu oteli olan Elite World GO Van Edremit, aynı zamanda grubun Elite World GO markasıyla açtığı ilk otelini temsil ediyor. Zincirin 11. oteli Elite World Kuşadası Haziran ayında açılacak. Zincir, yurtdışındaki ilk oteli Elite World Grand Yamoussoukro’yu ise Fildişi Sahilleri’nde 2026 yılında açacak.

 

Elite World zinciri, yurt içi ve yurt dışında toplam 12 oteli, turizmin farklı kategorilerine hitap eden 10 markası ve 5 bine yakın yatak kapasitesiyle hizmet veriyor. Grup, franchise iş modeliyle büyüme stratejisi kapsamında hem yurt içi hem de yurt dışında 2030 yılına kadar toplam 50 otele çıkmayı hedefliyor.


Abone Ol 

Editör

Yusuf Hamdi Akyüz


Bitlis, Muş ve Hakkari'de bayram namazı heyecanı! Camilere akın ettiler

Van'da bayram namazında camiler doldu! Günün en güzel karelerini bıraktık

Meteoroloji birçok kente peş peşe sağanak yağış uyarısı yaptı

Van'da günlerdir haber alınamayan çobanı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

Bayramınız mübarek olsun! En güzel, farklı, anlamlı Kurban Bayramı mesajları ve sözleri

Arafat'ta Telbiye duası! Milyonlarca hacı adayı aynı anda söyledi

Bakan Güler Çukurca'da! Mehmetçikle birlikte akşam yemeği yedi