Zorbalıkla bilinçli eğitim projesi

Zorbalıkla bilinçli eğitim projesi

Tokat’ta eğitim veren 4 okuldan toplam 20 idareci ve öğretmen İtalya’da düzenlenen “Zorbalıkta Bilinçli Eğitim Projesi” etkinliğine katıldı.İtalya’nın Milano kentinde düzenlenen ve eğitim-öğretim kurumlarında meydana gelen zorb


Tarih: 02.02.2019 13:30

Tokat’ta eğitim veren 4 okuldan toplam 20 idareci ve öğretmen İtalya’da düzenlenen “Zorbalıkta Bilinçli Eğitim Projesi” etkinliğine katıldı.

İtalya’nın Milano kentinde düzenlenen ve eğitim-öğretim kurumlarında meydana gelen zorbalık, şiddet gibi konuların işlendiği proje kapsamında bu tür davranışların ne derece azaltılabileceği ve eğitimcilerin bu konuda daha hassas davranmaları hususu işlendi. Projenin özellikle çocuklar arasında, bilinçli ya da bilinçsiz olarak ortaya çıkan akran zorbalığı ile ilgili mücadeleye büyük katkı sağlayacağına dikkat çeken proje yürütücüsü Ahmet Polat; “İtalya Milano’da gerçekleştirilen proje son derece verimli geçti. Okullarda meydana gelen zorbalık ve şiddet konularına karşı nasıl önlem alınacağını ve bu tür tavır ve davranışlarda en hassas şekilde en kısa yoldan çözüme nasıl ulaştırılacağı konuları ele alındı” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Meteoroloji birçok kente peş peşe sağanak yağış uyarısı yaptı

Van'da günlerdir haber alınamayan çobanı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

Bayramınız mübarek olsun! En güzel, farklı, anlamlı Kurban Bayramı mesajları ve sözleri

Arafat'ta Telbiye duası! Milyonlarca hacı adayı aynı anda söyledi

Bakan Güler Çukurca'da! Mehmetçikle birlikte akşam yemeği yedi

Bu zamana kadar ki en ağır kayıp! İsrail, Refah'a girdiğine bin pişman: Çok sayıda ölü var

Mine Tugay'ın paylaşımına yorum ve beğeni yağdı