Regaip Kandiliniz mübarek olsun! En güzel, güncel ve farklı kandil mesajları

Regaip Kandiliniz mübarek olsun! En güzel, güncel ve farklı kandil mesajları

Yeni Regaip Kandili mesajları 2023... En çok gönderilen, dualı, resimli Regaip Kandili mesajları ve sözleri. Kandil mesajları haberimizde...


Tarih: 26.01.2023 10:05

Resimli Regaip Kandili Mesajları... Bu gece sevdiklerinize ve dostlarınıza gönderebileceğiniz Whatsapp, Facebook, Twitter, Instagram'dan paylaşabileceğiniz en güzel Kandil mesajları haberimizde. Beğendiğiniz Regaip Kandili mesajını kısa mesaj ile gönderebilir; fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşabilirsiniz. İşte en güzel ve yeni Regaip Kandili mesajları.



regaip kandili

REGAİP KANDİLİ MESAJLARI 2023



* Allah’ın ilahi nimetleri, evinizi ve kalbinizi neşe ile doldursun ve başarı için daha yeni fırsatlar sunsun. Regaip Kandiliniz kutlu olsun.* Eğilerek yükselmenin adıdır namaz. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.* Kandil gecesinin kıymeti çoktur. Kur’an dan değerli bir kitap yoktur. İslami şiirler düşmana ok’tur. Kandil kıymetlidir gafletten uyan… Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

 

kandil

 

* Allah'a en sevgili ev, içinde ikram gören yetim bulunan evdir." Regaip Kandiliniz mübarek olsun. Hayırlı Kandiller!


 

* Taşı mücevher, toprağı insan eden Allah'ım! Zerreyi güneş, damlayı deniz eden Allah'ım! Herkesin sıkıntısını çözen, zorluklarını kolaylaştıran Allah'ım! Bizlere razı olacağın, sana layık ameller işlemeyi nasip eyle... Regaip Kandiliniz mübarek olsun.


 

* Regaip kandili mesajları yüreklerde kim bilir ne acılar, ne umutlar ve ne kırgın hayaller var. Rabbim hiçbirinizin umutlarını soldurmasın. Amin. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

 

kandil mesajları

 

* Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimiz bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, imanının bol olsun. Sevgili Peygamberimiz Şefaatçimiz olsun. Regaip Kandilimiz Mübarek olsun!"


 

* "Mübarek üç ayların İslam âlemi ve insanlık için iyiliklere, güzelliklere rağbetin anahtarı olmasını diliyor, üç aylar ve Regaip gecenizi tebrik ediyoruz."


 

* Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin. Öyle içten öyle samimi ol ki gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz Mübarek Olsun.

 

regaip kandili mesajları

 

* Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Regaip Kandiliniz mübarek olsun...


Abone Ol 

Editör

Yusuf Hamdi Akyüz


Bitlis, Muş ve Hakkari'de bayram namazı heyecanı! Camilere akın ettiler

Van'da bayram namazında camiler doldu! Günün en güzel karelerini bıraktık

Meteoroloji birçok kente peş peşe sağanak yağış uyarısı yaptı

Van'da günlerdir haber alınamayan çobanı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

Bayramınız mübarek olsun! En güzel, farklı, anlamlı Kurban Bayramı mesajları ve sözleri

Arafat'ta Telbiye duası! Milyonlarca hacı adayı aynı anda söyledi

Bakan Güler Çukurca'da! Mehmetçikle birlikte akşam yemeği yedi