Mutlu musunuz? Sevimli dostlarınız sokaklardaki başka sevimli dostlarınız kedileri parçaladı

Adıyaman'da 10 başıboş sokak köpeği, dakikalar içerisinde anne ve 2 yavru kediyi parçalayarak öldürdü. O korkunç anlar ise anbean kaydedildi.


Tarih: 04.06.2024 12:46 Güncelleme: 04.06.2024 13:00

Adıyaman'ın Altınşehir Mahallesi 6 Nolu Aile Sağlığı Merkezi karşısında meydana gelen olayda, gece geç saatte kedi barınağının bulunduğu iş yerinin önüne 10 adet başıboş sokak köpeği geldi.

 

Köpekler havlayarak anne kedi ve 2 yavrusunu korkuttu. Kafesin içinde ürken anne kedi, kafesin tellerini yırtarak dışarı kaçmaya çalıştı.

 

Başıboş sokak köpekleri, dakikalar içerisinde önce anne kediyi, daha sonra ise biri kafeste biri dışarda olan 2 yavru kediyi parçaladı.

 

köpek

 

Bir yavru veterinerde olduğu için kurtuldu

 

Anne kedinin 1 yavrusu ise o gün araç çarptığı için veterinerde olmasından dolayı başıboş köpeklerin saldırısından kurtuldu.

 

Köpek seslerini duyan mahalle sakinleri, gece geç saatte sokağa baktıklarında köpeklerin kedileri parçaladığını gördü.

 

Eyüp Uçar

 

"Yetkililerden bu konu için çözüm istiyoruz"

 

Görgü tanığı Eyüp Uçar, şunları söyledi:

 

"Gece geç saatlerde bütün mahallelerde olduğu gibi başıboş köpekler yaklaşık 10-15 tane kadar vardı. Burada kedilerin kokusunu alınca kapıya doğru yanaşmışlar. Kedilerimizin yeri normalde yan taraftaydı. Daha sonra anne kedi, annelik içgüdüsüyle burada yuvanın tellerini yırtıp dışarı fırlıyor.

Fırlayınca da köpekler bu sefer kedimizi paramparça ettiler. Daha sonrasında annesinin peşinden giden yavruları da parçalıyorlar. Sadece elimdeki bu yavru kedimiz kaldı.

Bu kedimize de o gün araç çarpmıştı, veterinerde olduğu için köpeklerin saldırısından kurtuldu. Genellikle buralarda gece saat 12.00’den sonra yaklaşık 10-15 köpek bir araya geliyor. Allah korusun saldırıya uğrayan bir insanda olabilirdi. Yetkililerden bu konular için çözüm istiyoruz."

 

Eyüp Çanga

 

"Çocuklarımızı tek başına aşağı indirmeye korkuyoruz"

 

Eyüp Çanga ise gece köpek seslerine uyandıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

 

"Geçe geç vakitlerde, geçe yarısını geçmiş 1 ile 1,5 civarıydı, köpek seslerine uyandık. Çocuklar da ses ile korktukları için uyandı. Balkondan baktığımız zaman 10-15 tane sokak köpeği, anne ve 2 yavru kediyi parçalıyordu.

Aşağı inene kadar zaten parçalamışlardı. Çocuklarımız sabah erken saatlerde okula gidiyor. Çocuklarımızı tek başına aşağı indirmeye bile korkuyoruz. Bu konuda devlet büyüklerimizin bir çözüm bulmasını istiyoruz."


Abone Ol 

Editör

Yusuf Hamdi Akyüz


Bitlis, Muş ve Hakkari'de bayram namazı heyecanı! Camilere akın ettiler

Van'da bayram namazında camiler doldu! Günün en güzel karelerini bıraktık

Meteoroloji birçok kente peş peşe sağanak yağış uyarısı yaptı

Van'da günlerdir haber alınamayan çobanı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

Bayramınız mübarek olsun! En güzel, farklı, anlamlı Kurban Bayramı mesajları ve sözleri

Arafat'ta Telbiye duası! Milyonlarca hacı adayı aynı anda söyledi

Bakan Güler Çukurca'da! Mehmetçikle birlikte akşam yemeği yedi