Şehitler Camii dolup taşıyor

Şehitler Camii dolup taşıyor

Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın Girişimleri İle Yaklaşık 1 Yıl Önce İstanbul Esenyurt Belediyesinin Katkılarıyla İnşaatina Başlanan Lapseki Şehitler Camii Tamamlanarak İbadete Açıldı.


Tarih: 24.09.2019 17:19

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın girişimleri ile 1 yıl önce İstanbul Esenyurt Belediyesi’nin katkılarıyla inşaatına başlanan Lapseki Şehitler Camii tamamlanarak ibadete açıldı.

Geçen cuma günü ibadete açılan Şehitler Camii her gün vakit namazlarında dolup taşıyor. Mimari özelliği ile 366 metrekare alan üzerine kurulan İskele Şehitler Camii, vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ”Şunu özellikle söylemek isterim, Grup Başkanvekilimizin girişimleri ve büyük katkısı olmasaydı bizim Şehitler Camii’ni yapmamız çok zordu. Allah razı olsun. Şehitler Camii’ni, Esenyurt Belediyesi’nin katkılarıyla bu durumuna getirdik ve cami içi tamamen bitti. Esenyurt Belediyesi bundan sonrasını bizlerin yaptırmasını istediler. Belediyemiz, kamu kurum ve kuruluşları, hayırsever vatandaşlar yani kısacası herkes bu işin içinde. ‘Lapseki Şehitler Camii’ne kısa zamanda şadırvan, tuvaletler ve çevre düzenlemesini tamamlayacağız. İlçemize sahil hattında güzel bir cami kazandırdığımıza inanıyorum. Emeği geçen özellikle Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ve herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bitlis, Muş ve Hakkari'de bayram namazı heyecanı! Camilere akın ettiler

Van'da bayram namazında camiler doldu! Günün en güzel karelerini bıraktık

Meteoroloji birçok kente peş peşe sağanak yağış uyarısı yaptı

Van'da günlerdir haber alınamayan çobanı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

Bayramınız mübarek olsun! En güzel, farklı, anlamlı Kurban Bayramı mesajları ve sözleri

Arafat'ta Telbiye duası! Milyonlarca hacı adayı aynı anda söyledi

Bakan Güler Çukurca'da! Mehmetçikle birlikte akşam yemeği yedi