Bilecik Belediyesi’nden kandil simidi ve lokum ikramı

Bilecik Belediyesi’nden kandil simidi ve lokum ikramı

Bilecik Belediyesi tarafından Regaip Kandili dolayısıyla kentte bulunan camilerden namaz çıkışında vatandaşlara kandil simidi ve lokum ikramı yapıldı.Belediye Başkanı Nihat Can, Şerifpaşa Camisinde namazdan çıkan çocuklara ve cami cemaa


Tarih: 08.03.2019 11:42

Bilecik Belediyesi tarafından Regaip Kandili dolayısıyla kentte bulunan camilerden namaz çıkışında vatandaşlara kandil simidi ve lokum ikramı yapıldı.

Belediye Başkanı Nihat Can, Şerifpaşa Camisinde namazdan çıkan çocuklara ve cami cemaatine kandil simidi ve lokum ikram etti. Bilecik Belediyesi tarafından uzun yıllardır sürdürülen güzel bir geleneği devam ettirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can, “Belediyemizin mübarek gün ve gecelerde vatandaşlarımıza ikram geleneğini elimizden geldiğince sürdürmeye çalışıyoruz. Şerifpaşa Camimizde namazımızı eda ettikten sonra, Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlarımıza kandil simidi ve ilimiz lezzetlerinden olan lokumlardan ikram ettik. Cenabı Allah bu gibi mübarek gün ve geceler hatırına ülkemiz, milletimiz ve bütün İslam alemi arasındaki birliğimizi, beraberliğimizi ve muhabbetimizi daim eylesin. Dünyanın her yerinde sulh ve sükunu tesis etsin. İkramlarımızı ve dualarımızı kabul etsin” dedi.

Vatandaşlar da düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bitlis, Muş ve Hakkari'de bayram namazı heyecanı! Camilere akın ettiler

Van'da bayram namazında camiler doldu! Günün en güzel karelerini bıraktık

Meteoroloji birçok kente peş peşe sağanak yağış uyarısı yaptı

Van'da günlerdir haber alınamayan çobanı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

Bayramınız mübarek olsun! En güzel, farklı, anlamlı Kurban Bayramı mesajları ve sözleri

Arafat'ta Telbiye duası! Milyonlarca hacı adayı aynı anda söyledi

Bakan Güler Çukurca'da! Mehmetçikle birlikte akşam yemeği yedi