Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Simav ilçesinde saat 14.38’de 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin derinliği ise 10,66 kilometre olarak kaydedildi.
DEPREM ÇEVRE İLÇELERDE DE HİSSEDİLDİ
Simav’daki depremin çevre ilçelerde de hissedildiği bildirildi. Depremin merkez üssü olan Simav’da ilk belirlemelere göre can ve mal kaybına ilişkin herhangi bir olumsuz durum bildirilmedi.
AFAD’DAN AÇIKLAMA: DEPREM HAKKINDA İNCELEMELER DEVAM EDİYOR
AFAD yetkilileri, depremin ardından yapılan ilk incelemelerin sürdüğünü belirterek, vatandaşların dikkatli olmalarını ve olası artçı sarsıntılara karşı hazırlıklı olmalarını tavsiye etti.
Yok böyle vahşet! 14 yaşındaki çocuk, evine yardım için gelen kadının boğazını kesti
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.