İmsak Vakti a 02:00
Van AÇIK 12°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Depremde asılsız ihbar yapan şahsa ceza kesildi

Amasya'nın Taşova ilçesinde meydana gelen deprem sonrası 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan asılsız ihbarla ilgili 2 bin 849 TL para cezası uygulandı. Hacılar Meydanı Mahallesi'nde 3 kişinin mahsur kaldığı ihbarı gerçeği yansıtmadı.

Taşova ilçesinde meydana gelen deprem sonrası 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan bir ihbar, gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Hacılar Meydanı Mahallesi’nde yıkılan bir binada 3 kişinin mahsur kaldığına dair yapılan ihbar asılsız çıktı.

İHBARIN ASILSIZ OLDUĞU BELİRLENDİ

Amasya Valiliği’nden yapılan açıklamada, ihbar üzerine ekiplerin hızlı bir şekilde harekete geçtiği ve yapılan incelemede, deprem sonrası yıkılan binada mahsur kalan kimse olmadığı tespit edildi. İhbarda bulunan şahsa ise 2 bin 849 TL idari para cezası uygulandı.

CEZA UYGULANDI

Valilik tarafından yapılan açıklamada, asılsız ihbar sonucu 112 Acil Çağrı Merkezi’ni yanıltan şahsa, İçişleri Bakanlığı Teşkilat ve Görevler Hakkında Kanun gereği para cezası uygulandığı belirtildi.

AW432768_01
AW432768_02

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Şehidimizin aziz naaşına yıllar sonra ulaşıldı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.